Nasze referencje

Co mówią o nas jednostki, z którymi współpracujemy

• Stanisław Adamczyk Wójt gminy Kowal

Rekomenduję Fundację jako sprawdzonego i profesjonalnego partnera we współpracy z jednostkami samorządu terytorialnego. Bez pomocy Fundacji nie osiągnęlibyśmy tak spektakularnego sukcesu.

• Paweł Adamowicz Prezydent Miasta Gdańska

Decyzja o prowadzeniu szkoły publicznej przez Fundację okazała się być strzałem w dziesiątkę. Pozwoliło to na znaczną poprawę jakości edukacji w placówce.

• Rafał Dutkiewicz Prezydent miasta Wrocławia

Wrocław, dzięki współpracy z Fundacją Familijny Poznań, stał się jednym z dużych polskich miast, gdzie zapotrzebowanie na miejsca w placówkach oświatowych pokryte jest w stu procent. Nie byłoby to możliwe bez doświadczenia Fundacji w trafnym rozpoznawaniu potrzeb nie tylko ilościowych, ale przede wszystkim jakościowych i lokalizacyjnych nowych szkół, przedszkoli i punktów przedszkolnych. Innowacyjne rozwiązania, takie jak technologie modułowe, a także szybkość i skuteczność działania, czynią z Familijnego Poznania zaufanego i profesjonalnego partnera jednostek samorządu terytorialnego, którego chętnie będę angażować w kolejne projekty.

Współpraca

Współpracujemy z dziesiątkami Gmin, Miast i instytucji w Polsce