Nasze referencje

Co mówią o nas jednostki, z którymi współpracujemy

• Tomasz Łęcki Burmistrz Miasta i Gminy Murowana Goślina

Działalność Fundacji Familijny Poznań to potwierdzenie dobrego zarządzania, solidnej marki i profesjonalnie świadczonych usług. Jestem przekonany, że bez pasji, zaangażowania całego zespołu i oraz wytrwałości i wiary w powodzenie u osób kierujących Fundacją, nie byłoby tego sukcesu. (26.10.2009)

• Piotr Mazurek prezes Zarządu Towarzystwa Przyjaciół Gdańska

Fundacja Familijny Poznań dała się poznać jako solidny partner w podejmowanych działaniach. Chętnie korzystamy z doświadczenia, wiedzy i możliwości technicznych ci koncepcyjnych pracowników. Fundacja budzi zaufanie jako organizacja i kontrahent. Na pewno będziemy prowadzić dalsze wspólne działania w ramach korzystnej, długofalowej współpracy, polecamy innym organizacjom jako godnego Partnera do tego typu działań. (19.11.2013)

• Elżbieta Walkowiak Wielkopolski Kurator Oświaty

Cały okres funkcjonowania Fundacji, to czas aktywnej działalności edukacyjnej wspomagającej rozwój człowieka oraz podejmowania działań na rzecz zmniejszenia nierówności i marginalizacji społecznej. Szczególnie cenię działania na rzecz dzieci i młodzieży. (4.11.2011)

• Stanisław Adamczyk Wójt gminy Kowal

Rekomenduję Fundację jako sprawdzonego i profesjonalnego partnera we współpracy z jednostkami samorządu terytorialnego. Bez pomocy Fundacji nie osiągnęlibyśmy tak spektakularnego sukcesu.

• Paweł Adamowicz Prezydent Miasta Gdańska

Decyzja o prowadzeniu szkoły publicznej przez Fundację okazała się być strzałem w dziesiątkę. Pozwoliło to na znaczną poprawę jakości edukacji w placówce.

• Rafał Dutkiewicz Prezydent miasta Wrocławia

Wrocław, dzięki współpracy z Fundacją Familijny Poznań, stał się jednym z dużych polskich miast, gdzie zapotrzebowanie na miejsca w placówkach oświatowych pokryte jest w stu procent. Nie byłoby to możliwe bez doświadczenia Fundacji w trafnym rozpoznawaniu potrzeb nie tylko ilościowych, ale przede wszystkim jakościowych i lokalizacyjnych nowych szkół, przedszkoli i punktów przedszkolnych. Innowacyjne rozwiązania, takie jak technologie modułowe, a także szybkość i skuteczność działania, czynią z Familijnego Poznania zaufanego i profesjonalnego partnera jednostek samorządu terytorialnego, którego chętnie będę angażować w kolejne projekty.

Współpraca

Współpracujemy z dziesiątkami Gmin, Miast i instytucji w Polsce